sport

Bezoeken topsportevenementen

Voetbal

CheckPoint Orange richt zich bij voorkeur op het aanbieden van exclusieve arrangementen rond de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands voetbalelftal in binnen- en buitenland. En de eindronde van een EK of WK op voorwaarde dat Nederland zich kwalificeert. In dat geval bieden we arrangementen aan rondom de wedstrijden die Nederland speelt.

Buiten het Nederlands elftal om bestaat tevens de mogelijkheid om wedstrijden uit de Eredivisie te bezoeken en zowel voor als na afloop contact te leggen met de business clubleden van de thuisspelende club.

Door vele contacten met clubs in het buitenland kan CheckPoint Orange het bezoeken van wedstrijden in de hoogste klasse van het Engelse en Spaanse voetbal aanbieden.

Andere sporten

Bij gebleken interesse kunnen ook arrangementen naar topevenementen in andere sportdisciplines worden aangeboden. Denk o.a. aan een EK- of WK-schaatsen, tennis op Wimbledon, hockey, paardensport of Formule1.

Zelf sporten

Golf

Wie zelf golft, kan via CheckPoint Orange spelen op de meest prestigieuze banen over de hele wereld. Eventueel samen met een golf pro. Maar een arrangement op een baan in Nederland is natuurlijk ook geen probleem.

Hardlopen

Steeds meer mannen en vrouwen zijn via trimmen gaan hardlopen. Hardloopevenementen mogen zich
in steeds meer belangstelling verheugen. Meerdere leden van CheckPoint Orange zijn fervente hardloopliefhebbers. Door leden te clusteren, kunnen we met een loopgroep inschrijven voor hardloopevenementen in binnen- en buitenland. Eventueel met daaraan gekoppeld een goed doel.


© 2014 Checkpoint Orange - Turfschip 23 - 1186 XA Amstelveen - The Netherlands